Transportfietsen

Vroeger werden ze gebruikt door bakkersjongens en tegenwooordig ook veel gebruikt omdat de Rössler transportfiets multi inzetbaar is. Deze transportfiets biedt ruimte voor schooltas, sporttas of een tas voor de weekendboodschappen. Voorzien een stevig rek voorop en meestal achterop een bagagedrager (ook wel de full-transport fiets genoemd). De Rössler fietsen zijn sterk voorzien van dikkere spaken, met en zonder versnellingen of alleen een terugtraprem, maar ook met velgremmen of rollerbrakes.

Rössler transportfietsen met in het assortiment heren- en damesuitvoering. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, uitgerust met een brede voordrager, maar tevens met een smalle voordrager. De fiets stallen in een fietsenstalling gaat dus zonder problemen.

De Rössler transportfiets of transporter met versnellingen biedt uitkomst bij veel bagage tijdens je tochten. uiteraard ook in een heuvelachtige omgeving. Wat wel speelt is dat aan een fiets zonder versnellingen kan minder stuk kan gaan, wat voor jongeren weer een voordeel is.

Wij hebben ook Rössler transportfietsen met een veer tussen vork en frame, die omklappen van het stuur bij de fiets stallen voorkomen. De luxere transportes zijn uitgerust met een stuurslot, zodat je het stuur vastzet met een korte draaibeweging.

© 2020 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved.